Dance School in Netherland

PRVI PLES na tvojem vjenčanju iz snova

Romatičan ili zabavan, biti će to jedinstveni trenutak za pamćenje: pun emocija, veselja, strasti i uzbuđenja.

PRVI PLES
na tvojem vjenčanju iz snova

Romatičan ili zabavan, biti će to jedinstveni trenutak za pamćenje: pun emocija, veselja, strasti i uzbuđenja.

Naš zadnji par

Tea & Dinka

Tea & Dinko Tipurić
Tea & Dinko Tipurić
Read More
Iako je sama finalna izvedba bila nezaboravna (i rezultirala divnim fotkama), nama najdraži dio su bili upravo sati vježbanja, pregovaranja, dogovaranja, kreative i, naravno - plesanja. Htjeli smo zajednički izazov koji ćemo pamtiti, a zahvaljujući Kristini smo ga uspješno i svladali. Kristina je, na samo njoj poznat način, uspjela naše želje, predznanje, glazbu, temu i emocije povezati u skladnu cjelinu u kojoj smo na kraju baš uživali.
Katarina & Danijel Pavlović
Katarina & Danijel Pavlović
Read More
Nadasve simpatična Kristina sa odličnim plesnim sposobnostima. Naše iskustvo sa tobom je bilo super. Izašla si nam u susret i u kratkom vremenu uspjela složiti koreografiju koja je zadovoljila našu pjesmu za prvi ples. Nakon izvedbe naši uzvanici su bili oduševljeni a roditelji pustili suze radosnice. Suprug i ja obožavamo plesati, a ti si nas naučila i onom profesionalnom dijelu sto mi kao amateri nemamo cesto priliku kod nas u malom gradu. Ovo iznimno ponosno iskustvo bi preporučili svim budućim mladencima koji žele da im njihov prvi svadbeni ples ostane prekrasna uspomena koje će se uvijek rado sjećati a i zaplesati svaki put kad im zasvira njihova pjesma.
Nikolina & Mihael Puljić
Nikolina & Mihael Puljić
Read More
Kristina je bila jako kreativna prilikom osmišljavanja naše koreografije za prvi ples. Uskladila je plesne pokrete s našim željama i mogućnostima. U svega par sati suradnje s njom bez problema smo svladali korake. Svakako bih je preporučila svim mladencima i onima koji inače znaju, ali i koji ne znaju plesati. Rezultat je odličan i nezaboravan prvi ples. ❤️👰🤵
Previous
Next

Dostupnost

Mi smo više od tvojih plesnih instruktora. Prilagoditi ćemo se vašim potrebama i odgovoriti na vaša pitanja u svako doba dana. Vježbate koreografiju i ne možete se sjetiti određenog koraka? Odagnajte svoje sumnje i kontaktirajte nas. Na raspolaganju smo vam 24/7.

Emocija i povezanost sa partnerom

Nešto vam moramo reći..mi nismo samo vaši plesni instruktori, mi smo također par. Ples za nas nije naučeni pokret, ples je puno više. Emocija, trenutak, povezanost, povjerenje, mir, osjećaj i trenutak koji stvaramo sa partnerom. Pokazat ćemo vam, kako odplesati ples sa emocijom i kako ostvariti najbolju plesnu povezanost sa partenerom i glazbom.

Individualizirani metodološki pristup

Svaka koreografija koju osmišljamo , prilagođena je sposobnostima plesnog para, njihovom stilu i odabiru pjesme. Normalno je da osjećate strah, tremu, nelagodu i pitate se kako ćete to izvesti. No, uz naše iskustvo i profesionalnost biti ćete u svom najboljem plesnom izdanju na vaš dan. Prvi ples je samo jednom u životu i za vas želimo da se osjećate samopouzdano i sjajano pred svojom obitelji i prijateljima.

Flekisibilan raspored

Fleksibilnost i mobilnost po pitanju vremena i lokacije. Nije važno je li nedjelja ili dan u tjednu, maksimalno se prilagođavamo vašim potrebama. Također, ako vam ne odgovara lokacija našeg prostora, pronaći ćemo lokaciju bližu vama. Mogućnost poduke postoji i u udobnosti vašeg doma.

Vaš savršen plesni trenutak

Vašu pjesmu iskoreografirati ćemo prema vašim mogućnostima, zahtjevima i potrebama. Zabavna koreografija, romantična, Bachata ili discfox; samo nam recite što ste zamislili. Ako nemate ideju i viziju svog prvog plesa, neka vas to ne brine, mi ćemo pronaći najbolje riješenje prikladno za vas.

Zaplešite na vašu pjesmu

Pošaljite nam pjesmu za vaš prvi ples a mi ćemo pripremiti sat i prezentirati vam ideju. A ako imate pjesmu ali vam se čini da nije moguće plesati na nju, mi ćemo napraviti obradu/remix za vas.

O nama

Kristina Mikolčić

Kristinina, po struci medicinska sestra  a u srcu strastvena plesačica i licencirana fitnes trenenerica. Njezina plesna priča počinje prije više od dvadeset godina nekad mažoretkinja, latino i standard plesačica, natjecateljica a danas zaljubljenic u Bachatu Sensual & Fusion. Ples je njezina najveća ljubav i strast koja ju čini sretnom i mlađom. Za nju kažu da je uporna do razine tvrdoglavosti, što najviše dolazi do izražaja u radu s ljudima koji žele promjenu, vole biti drugačiji a najviše svoji.

Javier Sobrino

Javijeva ljubav prema plesu dogodila se prije nekoliko godina kada je živio na Kanarskim otocima (Španjolska). Ondje je upisao plesni tečaj Bachate i od tada, u njegovom životu ništa nije isto. Zapravo, sve je postalo još bolje. Zajedno sa Kristinom podučava Bachatu sensual & fusion u Sensual Art Studio (Zagreb) i pleše Bachatu po zagrebačkim klubovima. Njegove dvije ljubavi su: ples  i Kristina.

Kontakt

"There are shortcuts for happiness, and dancing is one of them"

Ponuda & cijene

DIAMOND paket

Privatni sat
kn2100
kn 1870 10 sati
 • za potpune početnike ili mladence koji vole i žele veći izazov
 • prvi ples: opcija a)želimo naučiti osnovne korake iz 2/3 vrste plesa, npr.: discofox, engleski valcer, bečki valcer opcija b) prvi ples kao osmišljena koreografija
 • nakon 10 sati poduka sposobni ste odplesati vaš prvi ples sa sigurnošću i u cijelosti
 • 200kn popusta na vjenčane cipele u dućanu Shoolala
 • vrijeme i lokacija prema dogovoru sa mladencima
 • troškovi prijevoza ili najma dvorane uključeni su u cijenu paketa neovisno o lokaciji na kojoj se radi

SILVER paket

Privatni sat
kn 1000 5 sati
 • za mladence koji se osjećaju dovoljno sigurno i znaju što izvode na plesnom podiju i žele nekoliko novih plesnih trikova i koraka ali ne i koreografiju
 • nakon 5 sati plesnih poduka, vašem plesnom samopouzdanju dodali smo šarm, lakoću i opuštensot
 • 200kn popusta na vjenčane cipele u dućanu Shoolala
 • vrijeme i lokacija prema dogovoru sa mladencima
 • troškovi prijevoza ili najma dvorane uključeni su u cijenu paketa neovisno o lokaciji na kojoj se radi

PLAĆANJE PO DOLASKU

Privatni sat
kn 200 1 sat
 • za mladence koji nisu sigurni što žele; konzultacija + kratka koreografija
 • nakon sat vremena lakše ćete odlučiti koja opcija vam boje odgovara; želite li naučiti nekoliko osnovnih koraka iz npr. bečkog valcera ili želite koreografiju
 • vrijeme i lokacija prema dogovoru sa mladencima
 • troškovi prijevoza ili najma dvorane nisu uključeni u cijenu dolaska

PAROVI paket

Privatni sat u grupi
kn 1200 5 sati
 • za mladence koji žele zajedničku poduku sa svojim kumovima/roditeljima/prijatejima
 • za početnike ili mladence i njihove bližnje koji žele utvrditi ili osvježiti svoja znanja
 • nakon 5 sati poduka imati ćete dovoljno znanja da cijelu večer budete opušteni i plešete sa užitkom
 • opuštena atmosfera, bolja zabava i brže učenje u grupi poznatih ljudi
 • vrijeme i lokacija prema dogovoru sa mladencima
 • troškovi prijevoza nisu uključeni u cijenu dolaska
 • odabir pjesme za prvi ples jednako je važan kao odabir vjenčanice ili odjela. Pjesma može biti brza ili spora, romantična ili vesela, dokle god vas pokreće na akciju i ples. Također, obratite pažnju na riječi pjesme, koju emociju pjesma prenosi, postoje li negativne skrivene poruke ili neprimjeren riječnik.
 •  na plesni podij uđite samopouzdano jer su svi pogledi upućeni prema vama. Uspravan stav, pogled gore usmjeren prema gostima ili vašem supružniku.  Kada dođete na sredinu plesnog podija, ostanite mirni i slušajte glazbu. Kada se osjetite spremni, jednostavno zaplešite.
 •  zadržite pravilni plesni položaj. Na ovaj način ostvariti ćete dobru plesnu povezanost sa svojim partnerom, biti ćete poput pravih profesionalca i ono najbitnije, na slikama vašeg prvog plesa izgledat ćete lijepo i sretno, bez grča na licu.
 •  nemoj se “ljuljati kao srednjoškolac”, daj najbolje od sebe. Ovoga puta nemaš pivo u ruci kao prvu pomoć da se pokreneš 😀 već svoju odabranu. Učinite prvi ples trenutkom za pamćenje, dajte si truda, naučite nekoliko osnovnih koraka i okreta, stvorite uspomenu na koju ćete biti ponosni i rado je se sjećati.
 •  ako pogriješite, ostanite mirni. Svi možemo pogriješiti, uključujući i profesionalno plesače. To je normalno i potpuno u redu. Ono što je važo za vas – samo nastavite mirno dalje, kao da se ništa  nije dogodio. Panika, zbunjenost, nelagoda ili strah kao da ne postoje. Bez obzira što se dogodilo na plesnom podiju, najvažnije da vi uživate jedan u drugome, smijete se i gledate u oči.
 •  iz srca, nasmijte se jedan drugome jer ovo je vaš prvi ples u bračnom životu. Osim toga, osjećati ćete se opuštenije, izgledati samopouzdanije i slike će biti ljepše. 
 • duže od 3 min vaš prvi  ples ne treba trajati. Ionako ćete na plesnome podiju imati osjećaj da vrijeme prolazi tri puta sporije. Tri minute su dovoljne za vas ali i pažnju vaših gostiju. Nakon toga pozovite kumove, roditelje i ostale goste da vam se pridruže na plesnom podiju.
 •  savršeni dip za slatki kraj vašeg prvog plesa. Na kraju, svoj ples začinite jednim elegantnim i gracioznim dipom te ga ovjekovječite fotografijom.
Ovo je samo uvod u druženje s nama a za vas smo pripremili još korisnih savjeta i trikova za vaš prvi ples.  
 •  koliko prostora nam treba za vježbanje prvog plesa u stanu? Ne treba vam puno prostora, dovoljno je da možete opušteno napraviti okret u paru bez udaranja/zapinjanja po namještaju u stanu i otplesati par osnovnih koraka.
 •  nemamo dovoljno prostora u stanu/kući, što možemo učiniti? Bez brige, vježbati možemo i u našoj dvorani ili postoji mogućnost najma dvorane koja je bliža vašoj lokaciji.
 •  kako odabrati pjesmu za prvi ples? Nije važno je li pjesma brza ili spora, važno je da za vas ima emocionalni značaj. Ako se i dalje dvoumite i imate nekih pitanja, možete se konzultirati zajedno s nama.
 •  tokom plesnih poduka, kakvu obuću moramo nositi? Na početku poduka najbolje da odaberete najudobniju obuću, npr. tenisice i balerinke. Kako ćemo odmicati dalje sa satovima, preporučamo da vježbate u obući koju ćete nositi na dan vjenčanja.
 •  je li problem ako nemamo bend već DJ-a na vjenčanju? Nije nikakav problem, nama je glazba instrument koji koristimo za stvaranje vaše priče.
 •  moramo li baš imati koreografiju za prvi ples? Apsolutno ne. Bilo da želite naučiti nekoliko osnovnih koraka, okreta, footwork-a, slijed figura i koraka izbor je na vama.  
Na koja važna pitanja još morate obratiti pažnju; saznati ćete u radu s nama.

Kako vaše snove pretvaramo u stvarnost?

Na dan kada ćete jedan drugome izreći vječno da, sigurni smo da će vaš prvi ples biti kruna te večeri. Da bi došli tu gdje ste sada; sretni, u najboljem izdanju, savršenim haljinama, odjelu i ostalo, sigurni smo da ste prošli određen put. Put koji je ponekad bio posut ružama a ponekad trnjem. Poanta jest sljedeća, svi vidimo ono lijepo na kraju i nestrpljivo iščekujemo taj radosni trenutak. No nemojte zaboraviti, uživajte u cijelom putu i na ovom zajedničkom putovanju bračnog života. I u dobru, i u zlu.

A kako se komplicirani koraci, znoj i suze pretvaraju u nešto lijepo, možete pogledati u našoj videogaleriji. Ona realno prikazuje kako to izgleda, na primjer, u udobnosti vašeg doma.

Play Video
Play Video
Play Video